Corcanis

Corcanis er valgt, fordi cor betyder hjerte og canis hund, og vi har hjerte også for hunde - ja, vi har som mange hjerte for meget.

Vi er - Lise, som er 55 år og bl.a spæd- & småbørns sundhedsplejerske og efter en hovedskade igang med kandidatstudie og Anne, som er 59 år og pædagog i børnehave. Vi er med vores samlede bundt af uddannelser indenfor sundhed, vækst og trivsel meget begejstret for liv og at få lov at følge udviklingen af det levende - herunder om muligt et kuld sunde & skønne hvalpe en gang om året.
 
Omkring hunde & hvalpe er vore afsæt de moderne forståelser af hunde, som formidlet af Irene Jarnved, Lone Greva og Anders Hallgren - og trods Lise  er opvokset med hunde og havde en oplevelse af at være inkarneret hundeven, så var det som en kortslutning af hendes selvforståelse, da hun første gang stødte på hundens dæmpede signaler. Det blev for hende nemlig fuldstændig klart, at hun ganske enkelt ikke har forstået et poteklap af, hvad de mange hunde i hendes liv har forsøgt at fortælle hende - og hun er dem derfor i endnu større grad taknemmelig for deres hengivenhed og ikke mindst tålmodighed!
Anne fik lykken at leve med hunde i 2013, hvor Jordan & Vinetta lærte hende alt om, hvordan en familie fungerer, når der er både to- & firebenede.

Træningsmæssigt har Lise trænet hos Irene Jarnved "Et Glad Hundeliv" fra 2004-2006. Fra 2007-2009 foregik træningen hos Grace Jørgensen "Tåsinge Hundepark".
Vi har i 2016 trænet hos Glennie Steenberg "Alletiders Hund" - og vi har i 2017, 2018 & 2019 trænet igennem DKK´s "kørekort til hund", hvor vi to- som firebenede har bestået bronze, sølv & guld. August 2019 starter vi til hundetræning hos Assens Dyreklinik.
 
Hos Dansk Kennel Klub har Lise i 2008 gennemført opdrætteruddannelsen og hun har i november 2010 gennemført Dansk Kennel Klub´s opfølgningskursus og modtaget kursusbevis for den lovpligtige hundeholderuddannelse, således at Corcanis også opfylder den nye bekendtgørelse om erhvervsmæssigt hundehold som trådte ikraft den 1. juli 2010.
 
Vi har siden 2013 boet i et af Wedellsborgs smukke landarbejderhuse på Fønsskov ud til Lillebælt:-)!
 
 
 
 Juli 2014:
 
 
 
 
 August 2016:
 
 
 
 
Januar 2017:
 
August 2017:
 
 
 
 
 
Corcanis v/Lise Høgfeldt & Anne Drachmann