Nyheder 2010

31.12.10
 
Med tak for 2010 og med de bedste ønsker for os alle i 2011!
 
09.09.10

Så er både Jordan & Vinetta i løbetid - og om alt går vel, så følges de som de plejer også ad i deres næste løbetid:-)! Og jeg har jo med megen stor glæde fået aftale med Gro om parring af begge hunde, så jeg håber derfor, at jeg i begyndelsen af marts 2011 igen kan køre til Norge, således at Ola Odelsgutt av Hiselfoss kan parre Vinetta, og en af hans sønner kan parre Jordan!.

Hvis I er interesseret i en skøn, sund & veltilpas berner sennen hvalp sommeren 2011, så kontakt meget gerne i god tid. VELKOMMEN!

02.07.10

Her er helt stille! Og det føles godt - og selvfølgeligt meget tomt og med visheden om, at alle hvalpene er kommet til familier som af hele deres hjerter velkommer dem, ja så er det hele jo, som det skal være!

Bæltedyret og Frisby blev hentet igår, og de fløj med deres nye familie til Bornholm, og 3-Plet kørte afsted idag, og han er nu i Nordsjælland, hvor han udover far & mor & 1-årig barn får fornøjelsen af en 6-årig labrador. Alto blev hentet umiddelbart efter - og herunder er dels afskedsbilleder i en af hans ynglingsbeskæftigelser og dels velkomstbilleder i hans overdragelse til Marianne & Emil!

         

           

                                       

 

28.06.10

Så er sidste uge oprundet - og Prik & Halsbånd flytter til deres familier idag, så fint, så trist og så rigtigt. Jeg har derfor taget et gruppebillede som livsbekræftende afslutning på et meget lærerigt og berørende forløb, og som det ses, synes alle hvalpene vakse og godt på vej til at være parate til deres videre færd ud i verden - og det er jo vidunderligt og det aller aller vigtigste!

20.06.10

Sikke liv og sikke de alle spurter afsted i deres mange udviklinger!                   Alto er 61/2 uge, og han vejer idag 6700 - Frisby, Halsbånd, Prik, 3-Plet og Bæltedyret fyldte 7 uger i fredags, og de vejer 4234, 3972, 4494, 4034 og 3868. De er alle seks hver især på vej til individuelt at manifestere sig, og på vægtplanet er forskelligheden jo særligt synligt med de fem bonushvalpe i deres nye indbyrdes positionering. Alto har de seneste uger ligget stabilt med en vægtøgning på 700 gram pr. fire dage.

Der er kommet god døgnrytme, således at de alle sover omkring 3 timer og er vågne godt en time - og det er en fest, når de er vågne, og det er vi så ikke helt enige om i tidsrummet fra midnat til morgen!

03.06.10

Så er Alto 4 uger, og han vejer 3666 gram, og Frisby, Halsbånd, Prik, 3-plet og Bæltedyret bliver 5 uger i morgen, og de vejer 2365, 2300, 2300, 2229 og 2220 gram - og alle er så vakse, nysgerrige, trygge, veltilpasse, skønne og kønne med masser af mod på livet. De spiser med stor appetit 3 måltider om dagen, og de løber & slås & knurrer & gør & bider & undersøger & putter sig,  og de sover tilsvarende rigtig meget - og de er en glæde at følge!

20.05.10

Solohvalpen er navngivet Corcanis Ask Alto - og såvel han som de fem fremmelige pensionatshvalpe trives overordentlig godt:-)! De har idag været på græsplænen for første gang - og det var stort, spændende og overvældende, og de faldt efterfølgende i tung søvn.

 

 

14.05.10

Det går heldigvis så fint i hvalpeland! Pensionatshvalpene - som idag er 2 uger - har alle fået øjne, og da de i dagene, indtil de kom her, havde fået flaskemad, ja så er deres tarm nu allerede så modnet, at de alle er begyndt at skide og tisse - og det ved Jordan nu ikke helt om hun synes, at hun skal involveres i!     

Og de trækker sig jo fra fællesskabet - selv nu hvor de er så små - for at få tisset m.m., og det er altså lige før, at jeg - efter at de har diet - kan støtte dem en og en ud på aviserne, hvorefter de stort set straks tisser eller efter en stund at have ballanceret på benene får positioneret sig for at skide.                        De er også begyndt at logre idag - og det er samlet simpelthen så berørende!

Og solohvalpen som i onsdags rundede en uge - ja, han vokser og trives og får flere lyde. Han ligger stadig stort set altid i bunke med en eller flere af de andre - og jeg glædes hundrede gange dagligt over den gave, som det er, at vi har fået fornøjelsen af at opfostre de fine fem pensionatshvalpe!!!! Tak igen til Kirsten fra www.ammestuen.dk og til Lotte og hendes familie, som ejer hvalpene. Og hvalpenes hundemoder Knirke er ved at blive rask, og hun passer helt selv de resterende fire hvalpe, og hun er selvfølgelig tudsetræt efter den store livskamp, som hun imponerende har kæmpet.

 

 

 

 

 

                                                                                          07.05.10                                                                                             Gennem www.ammestuen.dk er solohvalpen igår eftermiddags blevet begavet med 5 fine pensionatssøskende.

De tilflyttede hvalpe´s hundemoder havde ved kejsersnit i fredags den 30.04.10 fået forløst 9 hvalpe, men ulykkeligvis sprang syningen op og en del af tarmen blev iturevet - og efter 2 reoperationer er hundemoderen heldigvis i bedring, og 9 hvalpe er for meget for hende, så jeg har fået glæden af, at Jordan kan opfostre de 5 af hendes skønne og meget livsbekræftende hvalpe.                  Og solohvalpen gravede sig straks ned i blandt dem og faldt i dyb salig søvn! Og Jordan - som efter kejsersnittet var vel betuttet og usikker på, hvad i alverden det hele nu handlede om - ja, hun har med de fine fem tilkommere i ekspresfart fået modnet sine moderskabsfølelser, og hvalpeafdelingen emmer af fred & ro & dyb naturlig forbundethed.

Jeg er naturligvis meget meget taknemmelig for denne gave formidlet af Kirsten fra www.ammestuen.dk og realiseret af Lotte og hendes familie, som er ejere af de skønne pensionatshvalpe og af deres hundemor Knirke. Og den smukke og væsentlige pointe er, at hundemoder Knirke er i bedring, og at dyrlægen idag er meget optimistisk!.

 
 
 
05.05.10
Jordan har idag fået en smuk, skøn, stærk, sund og veltilpas hanhvalp på 720 gram, som blev forløst ved kejsersnit, og der var ikke tegn på, at der tidligere i drægtigheden havde været fostre, som var blevet resorberet.
 
Solohvalpen er afsat til en god & kærlig familie, som jeg er sikker på, at den vil blive overordentlig tilfreds med at være en del af!
 

12.04.10
Jordan er nu i 6. drægtighedsuge, og de seneste dage har hun været meget påpasselig med, at andre hunde ikke må snuse hende bagi. Samtidig er hun blevet synligt breddere. Og sidst men mest påfaldende er hun ikke længere løbene under vores gåture, men lunter og behøver tydeligvis pauser undervejs. Så samlet masser af gode tegn på en veludviklet drægtighed, og det allervigtigste er, at hun - omend mere pustende - som vanligt er glad og godt tilpas!

31.03.10
Jordan er scannet drægtig efter hendes parring med Ola Odelsgutt af Hiselfoss.

06.03.10
Jordan har været på besøg hos Ola Odelsgutt af Hiselfoss - og parringen gik så fint og over hele fire dage.

Det er mig en stor stor glæde at måtte lave dette match!
Det har ligeledes været bevægende og meget lærerigt at få flere dage sammen med Hiselfoss´s hunde og at få lov at opleve en dagligdag med en sådan harmonisk hundeflok. Det har været fantastisk at se hundenes robuste struktur - deres fysiske udtryk, deres muskulære kraft, deres sociale omgangsform og deres overblik & overskud. Tusind tak Gro!

Og her først en meget opmærksom Ola og siden et hilsemøde mellem Ola og Jordan & Vinetta, som iøvrigt begge var i løbetid;-).Corcanis v/Lise Høgfeldt & Anne Drachmann