Nyheder 2013

13.12.13

Såvel Jordan som Vinetta er i løbetid - og efter at de i nogle år har ligget forskudt af hinanden, så er det så fint igen at se, at de følges, fordi det giver dem meget mere ro i det som naturligt er uroligt!

De er begge en stor daglig glæde! Og de er heldigvis også begge glade og har det godt selvom det selvfølgelig i forskellige sammenhænge viser sig, at de er passeret henholdsvis 7 & 6 år. Jeg håber, at de & vi i mange år fremover får fornøjelsen af hinanden.

Og året er igen gået sin gang og også i 2013 så meget anderledes end jeg havde fantasi til at forstille mig og så vidunderligt glædeligt i en grad, at jeg igen og igen bukker i dyb taknemmelighed samt i ydmyg erkendelse af, at livets veje ér uransaglige og TAK for det!

Med et billede af Anne og Jordan & Vinetta tak for 2013 og med de bedste ønsker for vores alles 2014.

 

31.10.13

Jeg har venligt fra Marianne, som har Alto, fået mail om, at Ola av Odelsgutt av Hiselfoss den 10.10.13 er død. Det gør mig meget ondt på Kennel Hiselfoss´s & Gro´s vegne. Og jeg har sendt min dybeste medfølelse og samtidig sagt tak for at have fået mulighed for at have mødt Ola med hans robusthed, smukke statur og fine fine sind. Jeg er klar over, at det gør dem hjertensskærende ondt!

 

10.01.13

Velkommen til januar 2013 - og til at parring foreløbig er sat på pause.

Jeg glæder mig til på sigt igen at kunne tilbyde sunde, skønne og veltilpasse berner sennen hvalpe!

Corcanis v/Lise Høgfeldt & Anne Drachmann