Træning & Socialisering - LIVSAFGØRENDE

Det er fuldstændig LIVSAFGFØRENDE for et god & glædesfyldt hverdag med hund, at vi som hundejere forpligter os til at gå til træning minimum det første år af vores hunds liv og meget gerne længere!
 
Og ved valg af træning har enhver hund naturligvis krav på, at al indlæring tager sit afsæt i positive træningsmetoder!
 
Vi har med Ruby & Siri fra de var 9 uger til de var 15 uger gået til hvalpetræning hos Glennie Steenberg, Alletiders Hund og derefter har vi her i Middelfart valgt at træne gennem DKK´s koncept Kørekort til Hund, som vi er meget meget begejstrede for!
 
Vi valgte hvalpetræning hos den bedst kvalificerede træner, som vi kunne finde på Fyn, fordi vi gerne ville sikre os, at hvalpene i deres allermest åbne & dermed også allermest sårbare fase fik stærkest muligt træningsafsæt!
D.v.s. at det jo faktisk var os som hvalpeejere der fik bedst mulig forståelse for, hvordan vi gav vores hvalpe de stærkeste betingelser - qua vi lærte at tage afsæt i vores hvalps sprog og i vores hvalps betingelser.
Vi kan ikke anbefale nok, at man grundigt udvælger sit & hvalpens første træningssted - og det er naturligvis også et spørgsmål om mavefornemmelse og at man oplever, at den glædesfyldte interaktion mellem hvalp & ejer er det absolutte centrum for træningen.
 
Vi skiftede derefter til DKK´s træningskoncept Kørekort til Hund - som kan ses på denne youtube video - og det har været en super god træning for os ikke mindst qua trænerens facon & tilgang, som i meget høj grad matcher den facon & tilgang, som man kan se i kørekort til hund videoen.
  • Det at træningen foregår i byen med alle de forstyrrelser som byen naturligt giver er i sig selv fantastisk!
  • Derudover er indholdet i bronze, sølv og guld lavet således, at jeg som mangeårig hundeejer & som mangeårig kursist på forskellige hundetræningskurser kan se, at jeg sammen med min hund/mine hunde får lært de helt grundlæggende ting som danner basis for, at vi kan håndtere stort set alt det som er livsafgørende for, at vi er sikret en god & glædesfyldt hverdag!
Corcanis v/Lise Høgfeldt & Anne Drachmann